VIDEO Jurnalistul decapitat a simţit că va sfârşi tragic

Ultima actualizare:

    Înainte de a fi executat de un  fundamentalist cu accent britanic,  Foley a fost obligat să zică: „Obama,  dacă nu recunoşti drepturile  musulmanilor, poporul tău va  sfârşi într-o mare de sânge”
Înainte de a fi executat de un fundamentalist cu accent britanic, Foley a fost obligat să zică: „Obama, dacă nu recunoşti drepturile musulmanilor, poporul tău va sfârşi într-o mare de sânge”

Avea 40 de ani şi tot ce visa era să-şi facă meseria de ziarist. James Foley a plecat în noiembrie 2012 de acasă luându-şi adio de la soţie şi copil şi nu s-a mai întors. A fost decapitat în inima deşertului.

„Da, jurnalistul executat de reprezentanţii mişcării jihadiste Statul Islamic (SI) este James Foley”, a tunat comunicatul remis marţi de autorităţile americane, la scurt timp de la postarea pe Youtube a execuţiei care a îngrozit planeta. James Foley a fost răpit în noiembrie 2012, la scurt timp după ce a plecat iar pe front, în Siria, în timpul unei ambuscade create între trupele sunnite şi forţele guvernamentale, lângă satul Taftanaz. De atunci nu s-a mai ştiut nimic de el. Mama lui Diane şi prietenii au făcut apeluri repetate pentru eliberarea lui. În zadar.

Copilul şi soţia lui Foley se rugau zi de zi sperând într-un miracol. Minunea, însă, nu s-a produs.

James a fost decapitat de un fundamentalist SI după ce a fost obligat să recite un mesaj de ameninţare la adresa SUA. Ras în cap, tânărul a înfruntat cu demnitate până în ultima clipă sentinţa groaznică. Filmarea redă toate secvenţele execuţiei şi se încheie cu scena groaznică în care capul desprins de trup este aşezat pe spatele victimei. Îndurerată, mama lui Foley a declarat pentru NY Post: „A simţit că se va întâmpla ceva tragic”.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net