VIDEO Imagini dramatice! O bombă explodează în spatele unor copii din Siria, chiar în timpul unui interviu

Câţiva copii din Siria au scăpat ca prin minune unei explozie care a avut loc la doar câţiva centimetri de locul unde se aflau.

Imaginile surprinse într-o zonă ocupată de rebeli din Damasc arată în ce pericol se află zilnic copiii sirieni, mai ales că un studiu recent spune că mii au fost ucişi în urma exploziilor.

Clipul e cu atât mai dramatic cu cât cei trei, doi băieţi şi o fată, vorbesc despre atrocităţile la care au fost martori. In acel moment, o bombă cade pe neaşteptate.

Copiii sunt aruncaţi la pământ, iar în următoarea clipă băieţii sunt văzuţi cum se târăsc pentru a scăpa de urmele exploziei. Din fericire, toţi trei au scăpat cu viaţă.

Peste 11.000 de copii au fost ucişi până acum în conflictul din Siria care durează de trei ani. Mulţi au fost omorâţi în urma exploziilor, dar unii au fost chiar torturaţi.

Felul în care vobresc cei trei copii din clip arată că moartea e ceva la ordinea zilei pentru ei.

"Eram la o demonstraţie când o bombă a rănit un băieţel. La şcoală ne arătau mulţi martiri, unii cu maţele pe afară. La început exploziile ne speriau, dar acum ne-am obişnuit cu ele. Am văzut cum unei persoane i-a căzut capul", povesteşte unul din băieţii din înregistrare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1