VIDEO Gafa penibilă a unui reporter! A căutat prin bagajele victimelor din tragedia aviatică

Ultima actualizare:
Prezentatorul TV a căutat prin bagajele unei victime
Prezentatorul TV a căutat prin bagajele unei victime

Un reporter Sky News, unul dintre cele mai cunoscute posturi de ştiri din lume, a comis o gafă impardonabilă chiar la locul în care s-a prăbuşit avionul din Ucraina.

Prezentatorul Colin Braizer a fost trimis la faţa locului pentru a trasmite ştiri "la cald", dar în frenezia momentului, sau poate dorind să aibă o exclusivitate, a întrecut măsura. Într-o emisiune transmisă diminică, în direct, acesta a început să caute prin bagajele victimelor accidentului.A arătat la cameră mai multe obiecte dintr-o valiză, printre care un set de chei şi o periuţă de dinţi.La un moment dat, prezentatorul TV şi-a dat seama că nu e etic ceea ce face şi a spus: "Banuiesc ca nu ar trebui sa facem acest lucru".


    Prezentatorul TV a căutat prin bagajele unei victime
Prezentatorul TV a căutat prin bagajele unei victime

Momentul, transmis în direct, a strâns un val de critici pe internet, jurnalistul fiind acuzat că a încălcat intimitatea persoanelor decedate.

"Este un moment oribil pentru jurnalism", a spus profesorul media Joe Watson, oripilat de cele văzute.

Conducerea postului Sky News şi-a cerut scuze pentru relatarea prezentatorului. "Astazi, in timp ce prezenta de la locul accidentului zborului MH17, Colin Brazier a reflectat asupra tragediei umane a evenimentului si a aratat telespectatorilor continutul bagajului unei victime. Colin a recunoscut imediat ca acest gest a fost nepotrivit si a spus acest lucru in direct. Atat Colin, cat si SkyNews isi cer scuze pentru orice jignire cauzata."

Relatarea făcută de Brazier, care a fost nominalizat pentru "prezentatorul anului" la editia de anul acesta a Royal Television Society Awards a fost extrem de dură. "Am mers pe acolo, am dat de parti ale corpurilor tot timpul, multe dintre ele carbonizate complet. Barbati, femei, copii, nu imi puteam da seama. Sunt muste. Este cald. Exista targi situate langa drum. Acestea nu au fost folosite pentru ca multe dintre cadavre au fost dezmembrate de forta impactului. Este cu adevarat macabru, oribil. Exista un grad de anarhie si faradelege", a spus Colin Brazier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net