VIDEO Emoţionant! Câinele care îşi aşteaptă zilnic în biserică stăpâna moartă

tommy_biserica.jpg

Câinele aşteaptă zilnic ca stăpâna lui să se întoarcă
Câinele aşteaptă zilnic ca stăpâna lui să se întoarcă
Foto Youtube
Citeste tot despre: 

Tommy, un ciobănesc german care locuieşte în Italia în localitatea San Donaci este exemplul perfect de loialitate. Acesta vine zilnic şi stă în biserică până la încheierea slujbei în speranţa că stăpână sa se va întoarce.

Maria Margherita Lochi în vârstă de 57 de ani obişnuia să vină săptămânal la biserică cu câinele ei Tommy, iar datorită prieteniei foarte vechi dintre cei doi, preotul îi permitea câinelui să stea în biserică la picioarele stăpânei pe perioada slujbei. Doar că acum, câinele este singur. Stăpâna lui a decedat, iar biserica a fost ultimul loc unde Tommy a văzut-o, prin urmare acesta vine zilnic şi aşteaptă câteva ore în clădire pentru ca stăpâna sa să se întoarcă.

tommy_biserica_2.jpg

Tommy ascultă cuminte slujba
Tommy ascultă cuminte slujba
Foto Youtube

Este unul dintre cele mai frumoase exemple de loialitate de care animalele dau dovadă. Vezi mai jos clipul video cu Tommy.

Loading...
 
 

Citește și

  • Faith (n. r. Credinţă) este un câine neobişnuit din Oklahoma, cu o poveste care a înduioşat o naţiune întreagă. Născut fără cele două picioare din faţă, el a învăţat să meargă ca un om, oferind speranţă miilor de soldaţi americani, care se întoc de la război cu membre amputate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1