VIDEO Clipe de groază într-un parc de distracţii. Coliziune violentă la 60 m în aer

Ultima actualizare:

    Leagănele s-au lovit între ele din cauza vântului puternicFoto: BBC
Leagănele s-au lovit între ele din cauza vântului puternicFoto: BBC

Un clip ajuns pe internet arată momentul terifiant în care leagăne aflat la 60 de metri înălţime se loveşte violent unele de altele.

Una dintre cursele mecanice dintr-un parc de distracţii din Cardiff s-a dovedit a fi un adevărat pericol pentru cei 14 pasageri. Două dintre leagănele aflate la peste 60 de metri înălţime s-au lovit unul de altul şi apoi de restul leagănelor din cauza vântului puternic. 

Din fericire, atracţia cunoscută despre cel mai înalt leagăn din lume s-a oprit automat în acel moment. Însă pasagerii au rămas în aer timp de 15 minute fără să ştie ce le se întâmplă şi dacă sunt în siguranţă.

În imaginile filmate de o femeie aflată la sol, se vede cum două leagăne goale se mişcă violent din cauza vântului. În scurt timp, ele încep să se lovească de leagănele în care se aflau pasageri.

Momentul în care leagănele cursei se lovesc unele de altele

Reprezentanţii parcului au declarat că nu a existat niciun pericol: "Nimeni nu a fost rănit, sistemul de siguranţă nu s-a defectat. Toţi cei aflaţi în atracţie au primit banii înapoi şi îngrijiri"

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net