VIDEO Cea mai drăgălașă alarmă! Uite ce-i face mamei s-o trezească

Bebeluș.jpg

bebelus videoclip viral alarma trezire
Bebelușa încearcă tot felul de trucuri pentru a-și trezi mama
Foto: Captură Facebook
Citeste tot despre: 

Lipsa somnului poate deveni o mare problemă pentru tinerele mame și le poate umbri fericirea cotidiană. Însă toată oboseala dispare ca prin farmec atunci când ești trezit dis de dimineață de o alarmă așa de simpatică.

La fel consideră și această mămică, care s-a filmat în timp ce bebelușa ei de numai câteva luni îi dă trezirea de dimineață, în stilul ei caracteristic.

Cea mică o lovește peste față, o trage de păr, îi bagă degetele în nas și în ochi, o ciupește de bărbie și o sufocă cu greutatea corpului ei, dar și cu mirosul care vine din scutec, spre disperarea mamei. Fetița dă dovadă și de afecțiune față de cea care a adus-o pe lume și o sărută tandru de câteva ori.

“În fiecare dimineață, bebelușa mea doarme în pat cu mine timp de câteva ore, după ce se trezește să mănânce. Și în fiecare dimineață mă întreb de ce nu am pus-o înapoi în pătuț… așa că în dimineața asta mi-am luat telefonul și am filmat cum arată alarma mea bebelușească. Nu cred că sunt singura…”, a povestit mămica respectivă pe Facebook.

Click! pe imagine pentru a porni videoclipul!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1