VIDEO Atac armat la un liceu din Statele Unite: 20 de elevi au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Suspectul a fost reţinut de poliţie. (captură ABC News)
Suspectul a fost reţinut de poliţie. (captură ABC News)

Un elev şi-a înjunghiat aproximativ 20 de colegi, miercuri dimineaţa, într-un liceu din apropiere de Pittsburgh (Pennsylvania, estul Statelor Unite).

Chris Kaufmann, directorul spitalului din apropierea instituţiei şcolare a declarat pentru CNN că mai mulţi elevi prezintă răni grave: trei dintre ei au fost transferaţi încă de la sosire în blocul operator.

"Sunt răni grave, din opt pacienţi câţi am primit, doi sunt în sala de operaţie iar al treilea este dus în acest moment. (...) Cei doi pacienţi operaţi, cei mai afectaţi, au pierdut mult sânge", a precizat Kaufmann.

Această agresiune s-a produs la Franklin Regional High School, din Murrysville, la aproximativ 25 de kilometri est de Pittsburgh, în jurul orei 07.15 (14.15 ora României). Toate şcolile primare din împrejurimi au fost încercuite, potrivit conducerii liceului.

Suspectul arestat este un elev al instituţiei, a declarat Dan Stevens, un purtător de cuvânt al celulei de criză din comitatul Westmoreland. Stevens a adăugat că agresorul a fost reţinut de agenţii de poliţie ajunşi rapid la faţa locului. Numele său nu a fost dezvăluit.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net