VIDEO Aşa arată cel mai SEXY bătrân din lume!

Ultima actualizare:

    Jeffrey Life are 70 de ani
Jeffrey Life are 70 de ani

Viaţa doctorului Life s-a schimbat în mod radical în urmă cu 10 ani, când s-a hotărât să ia fitness-ul în serios. Până atunci, era supraponderal, aproape diabetic și cu nervii la pământ. Revista Muscle Media Magazine i-a oferit o provocare ieşită din comun. A trimis o poză la începutul unui program de 12 săptămâni, aşa cum cerea concursul din revistă, şi a început să se antreneze.

În prezent, dacă e să ne uităm la poze, Jeffrey Life arată de 70 de ani doar de la gât în sus, corpul semănând într-un mod izbitor cu al unui adolescent de 20 de ani.

După primele trei luni de antrenament intensiv slăbise deja 10 kilograme. După patru ani de ţinut regim şi făcut sport, corpul bărbatului a început să se schimbe radical. Din cauza vârstei înaintat,e bătrânul a început să ia doze regulate de testosteron şi hormoni de creştere.

Alături, evident, de un regim de exerciții foarte strict. Timp de şase zile, doctorul face cardio, Pilates, ridică greutăți şi ia parte la exerciţii de arte marţiale. Cu toate acestea riscul pe care acesta şi-l asumă este unul foarte mare. Doctorii de top consideră că a încerca să schimbi procesul de îmbătrânire este o manevră lipsită de logică şi de prudenţă.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net