Vă vine să credeţi? Blonda sexy are 62 de ani

foto-mare-pagina-24.jpg

Leslie Carleton mănâncă la fiecare 2-3 ore salate, proteine şi carne albă
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Bomba aceasta sexy care pozează în costume de baie are 62 de ani, aşa au titrat ziarele din întreaga lume ştirea care a făcut înconjurul planetei. Leslie Carleton e curtată de agenţiile de fotomodele şi de publicitate în detrimentul colegelor ei mai tinere. Cum reuşeşte însă Leslie să păcălească trecerea timpului?

Povestea lui Leslie e demnă de filme! Leslie Carleton care locuieşte în Los Angeles s-a măritat la 16 ani, a avut primul copil la 17 ani şi a avut grijă de corpul ei în permanenţă. Inclusiv acum ea continuă să îşi facă meseria şi se plimbă în plină pandemie la şedinţe foto în Bali, Indonezia şi în diferite locaţii din SUA. Carleton este cea mai în vârstă femeie care a pozat în prestigioasa revistă ”Sports Illustrated” şi va apărea pe copertă în 2021, la 62 de ani. ”Toată lumea este convinsă că am 35-40 de ani. Când le spun că am trecut de 60, dau ochii peste cap”, a glumit fotomodelul.

foto-mare-pagina-244.jpg

Leslie Carleton mănâncă la fiecare 2-3 ore salate, proteine şi carne albă
Foto: Profimedia

”M-am măritat la 16 ani şi eram gravidă când am absolvit liceul. Când mergeam cu băiatul meu pe stradă, lumea credea că sunt sora lui mai mare. Unii dintre colegii lui îl rugau să le facă lipeala cu mine”, a povestit bomba sexy. Leslie Carleton are doi băieţi, Sephton, 44 de ani, şi Aurelius, 42 de ani, care sunt la rândul lor tătici. Ea a divorţat între timp şi este logodită în prezent cu actorul Matthias Hues, 62 de ani, e bunica micuţei Olivia de 10 ani şi a Lilyanei, tot de 10 ani.

detaliu-pagina-24.jpg

La 62 de ani, ea face reclamă la diferite băuturi alcoolice
foto: Profimedia

detaliu1-pagina-24.jpg

A apărut inclusiv într-un spot publicitar pentru farduri
Foto: Profimedia

Leslie ţine regim de la vârsta de 18 ani, face sport constant şi recunoaşte că rămâne slabă chiar dacă uneori ”nu calculează caloriile din farfurie”. Leslie a fost dansatoare profesionistă până la 45 de ani. Ea mănâncă la fiecare 2-3 ore gustări pe bază de legume, fructe, proteine şi foarte puţini carbohidraţi. Duminica e singura zi când bea un pahar de vin şi mănâncă un hamburger, în rest, doar salate şi compoturi.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1