UPDATE Accident în Spania: 8 români au murit. Microbuzul a ars complet

Ultima actualizare:

    Microbuzul în care se aflau românii a luat focFoto: EFE
Microbuzul în care se aflau românii a luat focFoto: EFE

Accident grav în Spania, în urma căruia opt români şi-au pierdut viaţa. Potrivit presei spaniole, ar fi vorba de şase adulţi şi doi copii.

UPDATE ORA 11.23. Familia, formată din soţ, soţie, doi copii şi alte patru rude, este din judeţul Timiş, potrivit tion.ro. Românii  erau din Timişoara, Jimbolia şi Becicherecu Mic.

UPDATE ORA 8.49. MAE revine cu informaţia că 8 români au murit în accident, toţi fiind carbonizaţi. Este vorba despre membrii aceleiaşi familii, respectiv trei bărbaţi, trei femei şi doi copii.

UPDATE ORA 8.01. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în accident au murit 5 români, care, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au fost identificaţi de autorităţi. Aceştia se îndreptau spre aeroportul din Valencia, de unde trebuiau să ia o cursă Wizz Air, la ora 21.40, pentru a se întoarce în România, potrivit realitatea.net.

Microbuzul în care se aflau cetăţenii români a intrat în coliziune frontală cu un tir, care a intrat pe contrasens.

Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, la ora locală 16.40 (17.40, ora României).

Microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Şoferul tirului a fost transportat la Spitalul General din Orihuela. El a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, dar rezultatul este negativ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net