Unde se ascund regii de epidemie? Ce măsuri au luat Regina Elisabeta a II-a și Prințul de Monaco

castelul_windsor.jpg

Regina Elisabeta a II-a a impus reguli stricte de igienă şi izolare la Castelul Windsor
Citeste tot despre: 

Panică mondială! Premierul britanic Boris Johnson le-a interzis persoanelor de peste 65 de ani să mai iasă din casă. Primii care s-au conformat au fost chiar membrii familiei regale. Prinţul Albert de Monaco a impus reguli stricte la Palat pentru a-şi proteja familia, după ce el a fost infectat cu COVID-19.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) şi Prinţul Phillip (98 de ani) s-au retras de două zile la Castelul Windsor şi sunt serviţi de doar opt servitori, ceilalţi 100 au fost trimişi acasă pentru a avea grijă de familii. Ea ţine legătura cu organizaţiile pe care le patronează prin intermediul teleconferinţelor şi se uită la televizor. Regina a închis apartamentele regale şi le-a interzis inclusiv prinţului Edward şi soţiei lui, Louise, să vină la ea, chiar dacă şi ei stau la Windsor. Toată lumea respectă la sânge regulile de igienă.

birkhall_printul_charles.jpg

Prinţul Charles şi Camilla s-au retras la proprietatea lor din Birkhall

Prinţul Charles (71 de ani) şi Camilla (72 de ani) au închis Clarence House, din Londra, şi s-au refugiat pe domeniul regal Birkhall şi nu ies din casă. Prinţul Charles a fost expus la virus în urmă cu 12 zile, când a avut o întâlnire cu Prinţul Albert de Monaco (62 de ani). 

La 20 martie, monarhul monegasc a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El s-a izolat într-o aripă a Palatului Regal din Monaco şi a redus la minimum contactul cu soţia lui, Charlene, de 42 de ani şi cu cei doi copii de cinci ani, Jacques şi prinţesa Gabrielle.

albert_palat_monaco.jpg

Prinţul Albert de Monaco s-a izolat într-o aripă a Palatului Regal, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

El susţine că are o formă uşoară ”puţină febră, puţină tuse şi nişte frisoane” şi că îşi luase precauţii pentru că a făcut pneumonie în urmă cu doar câţiva ani. Inclusiv Prinţul William şi soţia lui, Catherine, şi-au luat măsuri împotriva epidemiei. Au închis Palatul Kensington şi s-au mutat la Anmer Hall, din Norfolk, împreună cu prinţii George (6 ani), Charlotte (4 ani) şi Louis, de 2 ani. Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn şi Regina Suthida au părăsit ţara şi s-au refugiat la vila lor din Germania, fiind aspru criticaţi de supuşi, după ce numărul contaminărilor a depăşit 800 la nivel naţional.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1