Unde se află cea mai vânată femeie din Franţa după atacurile teroriste

Ultima actualizare:

    Hayat Boumeddiene are 26 de aniFoto: arhiva personală
Hayat Boumeddiene are 26 de aniFoto: arhiva personală

Hayat Boumeddiene, soția lui Amedy Coulibaly, autorul luării de ostatici de la magazinul din Vincennes, s-ar afla în Siria, relatează presa franceză. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a devenit cea mai căutată persoană din Franţa.

Ea ar fi plecat din țară la 2 ianuarie, cu o cursă Madrid-Istanbul, în compania unui bărbat al cărui frate ar fi în atenția serviciilor de informații franceze, relatează Le Parisien, citat de Digi 24.

Publicația mai scrie că serviciile de informații din Turcia spun că femeia a trecut frontiera turco-siriană în urmă cu două zile și că avea asupra ei un bilet de întoarcere pe ruta Istanbul-Madrid, pentru data de 9 ianuarie, dar că nu a urcat în avion.

La 8 ianuarie, Amedy Coulibaly a ucis o polițistă, iar o zi mai târziu a luat mai mulți ostatici într-un supermarket din Vincennes. Autoritățile suspectau că și Hayat Boumeddiene ar fi fost implicată în luarea de ostatici, dar ar fi reușit să fugă.

Hayat Boumeddiene este soţia lui Amedy Coulibaly, ucis ieri de poliţişti
Hayat Boumeddiene este soţia lui Amedy Coulibaly, ucis ieri de poliţişti

Soţia atacatorului de la magazinul evreiesc este acum cea mai căutată persoană din Franţa. Poliţia vrea să o găsească pe Hayat Boumeddiene, pentru că este suspectată că a fost complicea partenerului ei la atentatul comis joi în sudul Parisului, la Montrouge, soldat cu moartea unei poliţiste. Tânăra de 26 de ani era o adeptă a islamului radical şi, în trecut, a mai avut probleme cu legea.

Este înarmată şi periculoasă, acesta este avertismentul poliţiei în ceea ce o priveşte pe Hayat Boumeddiene, soţia celui care a ţinut ostatici 19 oameni într-un magazin evreiesc din Paris.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net