Un transsexual a cheltuit 200.000 de lire din banii prietenilor pentru a se transforma într-o femeie Barbie! VIDEO

Jason Torres a cheltuit 200.000 de lire în 12 ani pentru a se transforma dintr-un băiat drăguţ într-o femeie Barbie. Tânărul din New Jersey şi-a modificat nasul, şi-a pus implanturi mamare şi şi-a ridicat sprâncenele pentru a semăna cu păpuşa blondă.

Transsexualul, care acum se numeşte Nicole Sanders, şi-a injectat silicon în fund, coapse şi şolduri pentru a căpăta formele păpuşei Barbie.

De la vârsta de 18 ani, Nicole şi-a făcut 5 operaţii la sâni, patru la nas, una la sprâncene şi la frunte, implanturi în obraz şi în bărbie, şi-a modificat maxilarul, şi-a făcut injecţii de umplere a buze, a apelat la Botox şi, evident, şi-a făcut schimbarea de sex.

Acum, în vârstă de 30 de ani, Nicole dezvăluie că de când era copil îi plăceau păpuşile Barbie.

"Mă jucam mereu cu păpuşile Barbie şi mi-au plăcut dintotdeauna cum arată. Admir şi femeile sexy precum Pamela Anderson sau Carmen Electra şi recunosc că vreau să fiu ca ele", a recunoscut transsexualul.

"Mi-e greu să spun cât am cheltuit exact pe operaţii, dar suma ajunge cu siguranţă la 200.000 de lire. Mi-am făcut cam de toate, în afară de liposucţiune, întotdeauna am fost slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu naturală, ci am vrut să fiu strălucitoare şi frumoasă ca Barbie. Operaţiile m-au costat foarte mult, dar am avut norocul să am câţiva prieteni bogaţi care m-au ajutat", a mai spus Nicole.

Transsexualul a povestit pentru Daily Mail că până să devină femeie a avut o viaţă foarte grea fiindcă se simţea prizonieră în corpul unui băiat, iar la vârsta de 16 ani a vrut să se sinucidă. A fost salvată de mama sa care a găsit-o inconştientă în baie.

"De când eram la şcoală am ştiut că sunt diferită. Voiam să mă joc cu fetele, simţeam că le aparţin, în timp ce băieţii mă necăjeau şi mă strigau «ciudatule» sau «homosexualule». Într-o zi mi-a ajuns şi am înghiţit mai multe pastile. Mama m-a găsit. Am fost dusă la spital şi am stat acolo două luni, am făcut terapie şi am încercat să-mi rezolv problemele. Când am fost ieşit de acolo mi-am dat seama că vreau să fiu femeie", a spus Nicole.

Părinţii nu au fost de acord ca băiatul lor să se transforme într-o femeie şi l-au dat afară din casă. Timp de un an, Jason a dormit pe la prieteni. Apoi a plecat la New York unde a început să danseze într-un club de gay, apoi într-un club de noapte. În acel moment s-a «născut» Nicole.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1