Un tată îndurerat de moartea fiicei a cerut ajutorul internauţilor. Răspunsul lor a fost copleşitor

Ultima actualizare:

    Imaginea postată de Nathan cu fiica lui
Imaginea postată de Nathan cu fiica lui

Îndurerat de moartea fetiţei de numai şase săptămâni, care şi-a petrecut scurta viaţă acoperită de tuburi şi perfuzii, un bărbat a cerut ajutorul internauţilor pentru a vedea cum ar arata bebeluşul fără ele. Răspunsul primit de Nathan Steffel a fost unul de-a dreptul copleşitor.

Nathan, din Ohio, a postat o imagine cu micuţa Sophia, pe site-ul Reddit, însoţit de o rugămite de a îi aduce alinare după pierderea copilului nou născut. "Cerere de Photoshop: fiica mea a murit recent după o grea luptă dusă într-un spital de copii. A fost în spital toată viaţa ei, aşa că nu avem o fotografie cu ea fără tuburi. Poate cine să le scoată din fotografia asta?", a scris el.

Reacţiile utilizatorilor Reddit au venit imediat: imaginea a adunat peste 3.000 de comentarii în doar două zile.

Deşi mulţi oameni i-au oferit condoleanţele lor, iar alţii şi-au împărtăşit experienţele similare, sute de comentatori au postat imagini cu Sophia. Unele sunt picturi digitale, altele desene, iar în unele, fetiţa apare în afara spitalului unde şi-a petrecut timpul.

Fetiţa a murit în urma unui tumori pe ficat: "Era pe lista de aşteptare pentru un ficat când a murit în urma unor complicaţii date de presiunea exercitată asupra abdomenului. Avea şase săptămâni".

Nathan şi soţia lui au fost copleşiţi de răspuns, iar acum vor să aleagă mai multe pe care să le agaţe pe pereţi: "I-am arătat nevestei mele şi a plâns. Eu şi soţia mea sunt atât de recunoscători că oamenii şi-au făcut timp ca să trimită un mesaj sau o fotografie".

Deşi au primit şi oferte de donaţii, Nathan le-a refuzat şi a explicat că soţia lui lucrează în mediul bancar, iar firma ei deja a făcut un cont pentru a ajuta cu înmormântarea Sophiei.

Iată câteva imagini postate de utilizatorii site-ul Reddit cu Sophia.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net