Un român, erou în Italia. A salvat de la moarte o femeie, dintr-o clădire care s-a prăbuşit

Ultima actualizare:

    Opt oameni au fost prinşi sub dărâmături, 6 au ieşit la suprafaţă FOTO: arhivă
Opt oameni au fost prinşi sub dărâmături, 6 au ieşit la suprafaţă FOTO: arhivă

Un imigrant român este considerat un adevărat erou în presa italiană după ce a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire care s-a prăbuşit în următoarele secunde.

Potrivit Mediafax, clădirea cu trei etaje s-a prăbuşit în această dimineaţă în centrul oraşului italian Matera. În imobil erau patru apartamente în care se aflau în total nouă persoane. Clădirea fusese expertizată ca având risc crescut de prăbuşire în caz de cutremur, însă autorităţile au dat asigurări că va rezista. Totuşi, nu s-a întâmplat aşa. Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, clădirea a început să se clatine. Un imigrant român nu a ezitat şi a intrat în clădire, salvând o femeie de 50 de ani, cu dizabilităţi.

Clădirea s-a prăbuşit în câteva secunde, alte opt persoane fiind prinse sub dărmături. Echipele de intervenţie au scos în viaţă 6 oameni.

„Eu merg cu dificultate, dar sunt în viaţă doar datorită unui tânăr român care m-a luat în braţe şi m-a scos", a declarat Annamaria, citată de agenţia ANSA.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net