Un lider islamist avertizează: Cine îl insultă pe Mahomed riscă pedeapsa capitală

Ultima actualizare:

    Anjem Choudary avertizează: cine îl insultă pe profetul Mohamed riscă să moarăFoto: nextstories.com
Anjem Choudary avertizează: cine îl insultă pe profetul Mohamed riscă să moarăFoto: nextstories.com

Unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali musulmani din Marea Britanie a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în contextul atentatelor de la Paris, din ultima săptămână.

Imamul Anjem Choudary este unul dintre cei mai agresivi activişti islamişti din Europa şi, nu de puţine ori, a deranjat cu afirmaţiile lui, scrie România TV.

De data aceasta, el a făcut o mărturisire care, în contextul actual, nu face decât să îngrijoreze. "Ca musulmani, credem că supremaţia şi suveranitatea îi aparţin lui Dumnezeu şi de aceea credem în subordonarea faţă de cuvântul lui Dumnezeu, nu credem în libertatea de expresie. Orice insultă la adresa lui Mohamed atrage după sine pedeapsa capitală. Puteţi vedea acum în Franţa care sunt consecinţele insultării profetului", a declarat el.

20 de oameni ucişi în atacurile teroriste de la Paris

După trei zile de groază în Franța, cei trei teroriști care au făcut un adevărat masacru, au fost împușcați de polițiști. Este vorba despre cei doi frați algerieni care au ucis 12 oameni la redacția publicaţiei Charlie Hebdo, Said Kouachi (34 de ani) şi Cherif Kouachi (32 de ani), dar și de complicele lor, Amedy Coulibaly, care a asediat, vineri, un magazin evreiesc. Bilanţul terorii este cutremurător: 20 de morţi şi mai mulţi răniţi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net