Un exemplar al noului număr Charlie Hebdo s-a vândut pentru o sumă uriaşă

Ultima actualizare:

    Aceasta este caricatura de pe coperta primului număr "Charlie Hebdo" de după atacul terorist
Aceasta este caricatura de pe coperta primului număr "Charlie Hebdo" de după atacul terorist

Noul număr al revistei Charlie Hebdo, publicat în trei milioane de exemplare, a ajuns deja să fie vândut pentru sume frumoase pe internet.

Prima ediţia e publicaţiei de satiră după atacul terorist de pe 7 ianuarie a fost deja epuizată la chioşcurile din Paris, iar doritorii se înghesuie să îl cumpere de pe internet, conform metro.co.uk. 

Aşa se face că internauţii din Marea Britanie au dat chiar peste 500 de lire pentru un exemplar e site-ul eBay. Alţii au plătit în jur de 100 de lire pentru exemplare care veneau direct din Franţa.

Oamenii licitează deja pe internet pentru exemplare ale revistei
Oamenii licitează deja pe internet pentru exemplare ale revistei

"Am câteva exemplare ale revistei Charlie Hebdo pe care pot să le trimit începând cu 16 ianuarie. Sunt ediţia specială cu Mahomed pe copertă, lansată după tragicul atentat", scrie bărbatul care le vinde pe site. 

Pe 7 ianuarie, sediul revistei pariziene Charlie Hebdo a fost atacat de doi bărbaţi înarmaţi care au ucis 10 jurnalişti şi doi poliţişti. 

Pe coperta numărului actual al revistei apare profetul Mohamed, care ţine în mână mesajul "Je suis Charlie". Deasupra sa apare comentariul: "Totul este iertat". Revista s-a distribuit în trei milioane de exemplare şi a fost editată în 16 limbi. Banii obţinuţi din vânzarea primului milion de exemplare, din cele trei care vor fi distribuite, vor merge la revista Charlie Hebdo. Preţul publicaţiei este de trei euro (13 lei). Francezii au format cozi imense la chioşcurile de ziare pentru a cumpăra numărul, iar tirajul s-a epuizat.

Publicarea într-un număr atât de mare de exemplare este un adevărat record pentru celebra publicaţie franceză, în condiţiile în care Charlie Hebdo avea până acum un tiraj de 60.000 de bucăţi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net