Un deţinut i-a şocat pe poliţişti! Cum a introdus un revolver de 25 cm în celulă

Ultima actualizare:

    Revolverul are o lungime de peste 25 de centimetri
Revolverul are o lungime de peste 25 de centimetri

Un bărbat arestat în statul american Carolina de Nord a reuşit să îi şocheze pe poliţişti.

Michael Leon Ward, în vârstă de 22 de ani a fost reţinut săptămâna trecută, după ce a fost oprit pentru depăşirea vitezei legale. Poliţiştii au descoperit că bărbatul era căutat pentru crimă.

Ajuns în închisoare, Ward (foto dreapta) s-a plâns că cineva a încercat să-l omoare şi că a găsit un revolver în celulă. Arma a fost găsită în closet, bărbatul spunând că a aruncat-o acolo după ce s-a luptat cu un atacator. Revolverul nu era încărcat.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii nu îşi explică cum a ajuns arma în închisoare, având în vedere că bărbatul era singur în celulă şi că a fost percheziţionat la piele, după ce a fost arestat.

Totuşi, raportul anchetatorilor arată că deţinutul a fost consultat de medici care au constatat „fisuri în zona anală”, acest fapt indicând faptul că Ward ar fi ascuns revolverul în rect.

Anchetatorii au făcut publică fotografia revolverului, arătând faptul că arma are o lungime de 10 inci, adică peste 25 de centimetri.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net