Un bătrân de 74 de ani a vrut să arunce cu excremente în Prinţul Charles

Ultima actualizare:

 Sam Bracanov, în vârstă de 74 de ani, descris de poliţie ca un "antiregaalist cunoscut", a fost arestat luni, cu puţin timp înainte ca Charles şi Camilla să meargă să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland.

În faţa unui tribunal din districtul Auckland, septuagenarul a pledat marţi nevinovat pentru pregătirea unui atac. El a fost eliberat pe cauţiune şi trebuie să stea la o distanţă de cel puţin 500 de metri de cuplul regal.

Dar în faţa tribunalului, Sam Bracanov a declarat că a cumpărat excremente de cal, pe care le-a amestecat cu apă, având ca obiectiv să arunce amestecul în Charles.

"Aş fi făcut-o!", a declarat el. Bărbatul a vrut astfel să protesteze faţă de poziţia privilegiată de moştenitor al tronului.

"El nu este în această poziţie din cauza creierului, ci din cauza corpului. Ceea ce produce corpul cade în toaletă, l-aş fi atins, prin urmare, cu acel ceva care merge la toaletă", a adăugat el.

În timpul unei precedente a prinţului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov a încercat să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina "mirosul greu al regalităţii", potrivit presei locale.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net