Un avion cu 239 de pasageri la bord a dispărut în spaţiul aerian al Vietnamului. Presa chineză anunţă că s-a prăbuşit!

Ultima actualizare:

    Avion Malaysia Airlines
Avion Malaysia Airlines

Avionul companiei Malaysia Airlines care transporta 239 de persoane la bord de la Kuala Lumpur la Beijing a dispărut sâmbătă dimineaţă în spaţiul aerian al Vietnamului, a anunţat Guvernul vietnamez, citat de AFP. Agenţia de ştiri chineză Xinhua a anunţat că avionul s-a prăbuşit în apropiere de coasta sudică a Vietnamului.

Panică şi disperare pe aeroportul din Beijing, China! Rudele celor 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului care se aflau în avionul Boeing 777 au simţit că pică cerul pe ele după ce aeronava a dispărut de pe radare în jurul orei 22.00 (ora României), în sudul Vietnamului, informează BBC.

Elicoptere, vase militare şi avioane uşoare trimise de autorităţile, filipineze, vietnameze, chineze şi din Malaezia căutau într-o cursă contra cronometru epava în largul coastelor peninsulei Ca Mau.

La bordul cursei MH370 Kuala Lumpur - Beijing, aparţinând companiei Malaezia Airlines se aflau: 153 de cetăţeni chinezi, 38 malaezieni, 12 indonezieni, 6 australieni, patru americani, trei francezi, şase cetăţeni din Noua Zeelandă, Ucraina şi Canada şi cinci persoane din Rusia, Italia, Taiwan, Olanda şi Austria.

Epava avionului a fost localizată de autorităţile vietnameze datorită semnalului transmis de aparatul de zbor la 225 de kilometri la sud de provincia Ca Mau. Conform ultimelor informaţii, nu existau supravieţuitori.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net