Un american a plătit un Harley Davidson cu un meteorit - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat din statul american Arkansas, în vârstă de 63 de ani, este pe cale să-şi îndeplinească un vis de-o viaţă. Jim Griffey este foarte aproape să-şi cumpere o motocicletă Harley Davidson, pe care însă nu va plăti niciun dolar, ci va oferi la schimb un meteorit găsit în propria gradina.

Americanul a găsit o piatră ciudată în grădină, în timp ce planta un copac. Iniţial nu a acordat nicio importanţă obiectului descoperit, însă după câteva săptămâni a observat că are proprietăţi magnetice.

„Am săpat o groapă ca să plantez un copac, când am lovit ceva. Am luat piatra şi am aruncat-o lângă garaj. După câteva săptămâni, am pus un magnet pe piatră şi nu l-am mai putut desprinde”, a povestit Jim Griffey (foto jos), pentru Today's THV.

simeon stalpnicul png

Abia atunci bărbatul a hotărât să ducă piatra la un laborator pentru a fi analizată. După o serie de teste, experţii au fost surprinşi, nu mai văzuseră niciodată un asemenea obiect şi au spus că poate fi un meteorit. „Nu am nicio îndoială că este un meteorit veritabil. De când l-am găsit mi-a purtat noroc”, a spus  Jim Griffey.

Însă povestea bărbatului nu se opreşte aici. Fiind pasionat de motociclete, Jim a contactat reprezentanţa locală a Harley Davidson şi le-a propus un troc inedit. Le-a oferit meteoritul în schimbul unei motociclete, iar dealerul a acceptat.

simeon stalpnicul png

Managerul reprezentanţei Harley Davidson, George Nickham, a spus că mai trebuie îndeplinite câteva formalităţi, pentru a fi siguri că piatra este un meteorit veritabil, apoi Jim Griffey va putea intra în posesia motocicletei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net