Un adolescent de 16 ani şi-a omorât prietena în urma unui pariu pentru un mic dejun VIDEO

Ultima actualizare:

Iar de la provocare până la crimă nu a fost decât un pas. "Toată lumea a auzit cum Joshua îşi făcea planuri cum să o omoare pe Becca, dar în ciuda acestor vorbe, ea tot voia să fie cu el. Nimeni nu credea că vorbeşte serios, iar Becca nici atât", a spus poliţiştilor o prietenă a adolescentei.

Joshua a cerut Rebeccai o întâlnire, în octombrie 2010, iar fata a fost foarte bucuroasă că băiatul vrea să reia prietenia."S-a trezit de dimineaţă, s-a machiat, s-a îmbrăcat cu hainele cele noi cumpărate cu o zi înainte şi era foarte fericită", a povestit mama ei.

Joshua a dus-o pe Rebecca într-o pădure din apropierea oraşului şi a lovit-o de şase ori cu o piatră de mărimea unei mingi de rugby, în partea din spate a craniului. "Se tot depărta de mine şi m-am gândit că era momentul să atac. Am încercat să-i rup gâtul, dar a început să ţipe şi atunci am luat o stâncă şi am început să o lovesc. Cea mai rea parte a fost când am văzut şi am simţit că craniul îi cedează", le-a povestit băiatul prietenilor.

Adolescentul a înnoptat la o mătuşă, şi-a postat pe facebook un alibi, că şi-a petrecut ziua cu nişte prieteni, a vorbit cu mama victimei împărtăşindu-i din îngrijorarea dispariţiei fiicei sale, s-a uitat la filmul "No Country for Old Men" şi i-a scris un mesaj prietenului său. "Ce ai face dacă am omorât-o?" "Ţi-aş cumpăra micul dejun", a venit răspunsul prietenului. Ca dovadă, Joshua şi-a dus prietenul în pădure să-i arate fapta.

Poliţiştii au descoperit a doua zi cadavrul fiind conduşi de cel care îl provocase pe băiatul de 16 ani la pariul pentru "un mic dejun".

Judecătorii aşteaptă raportul psihiatric pentru a lua măsurile adevate.

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net