Ultima nuntă din Anglia, cu două ore înainte de carantina totală

nunta-marea-britanie.jpg

nunta marea britanie
Chloe Collins, de 31 de ani și Jamie Collins, de 29 de ani, au făcut nuntă cu două ore înainte de impunerea restricțiilor
foto: captură video

Chloe Collins, de 31 de ani, și Jamie Collins, de 29 de ani, s-au căsătorit la ora 22.00, sâmbătă, cu două ore înainte să intre în vigoare carantina totală de nivel 4 impusă de guvernul Boris Johnson pentru a reduce numărul infectărilor cu noua tulpină de SARS-CoV-2. Această mutație a Covid-19 este cu 70% mai periculoasă decât virusul răspândit la nivel planetar.

Cei doi și-au pregătit nunta în doar câteva ore și au organizat-o la sinagoga Edgware United, din nord-vestul Londrei. Cei doi îndrăgostiți își programaseră inițial nunta pentru 6 septembrie, după ce anulaseră de trei ori evenimentul, în speranța că invitații nu vor purta mască. După ce au citit că urmează ”închidere totală” de Crăciun, au pus mâna pe telefoane, și-au chemat neamurile și la ora 22.00 erau soț și soție. La eveniment au fost 15 persoane, inclusiv rabinul. Cuplul de miri s-a retras la hotelul Watford pentru a petrece noaptea nunții și a doua zi s-au întors în casa lor, după ce au anulat recepția rezervată pentru 130 de persoane. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Autorităţile din Marea Britanie sunt nevoite a recunoaşte că noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 a scăpat complet de sub control. Va fi cel mai rău Crăciun în Regat şi agonia ar putea dura luni, informează presa britanică după ce s-a înregistrat un nou record în weekend, de 35.928 de noi cazuri zilnice de contaminare.

  • Europa este în alertă, zilele acestea, după ce în Marea Britanie a fost depistată o variantă mult mai contagioasă a coronavirusului. Tot mai multe ţări, inclusiv România, au rupt legăturile aeriene cu Regatul Unit. Luni dimineaţa a avut loc o reuniune de urgenţă a statelor membre, se iau noi măsuri, se impun noi restricţii. De ce această maximă îngrijorare? Iată ce se ştie până în acest moment despre noua tulpină SARS-CoV-2!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1