Uite unde poţi să-ţi petreci Sfârşitul Lumii

CLIIMA20121117_0014_1.jpg

Maldive- Hotelul Hilton se află la 100 de metri sub ocean şi oferă o protecţie incredibilă în caz de război atomic, în condiţii de confort sporit
Citeste tot despre: 

Întreaga planetă este cuprinsă de febra apocaliptică. Documentare la televizor, dezbateri cu astrologi, teologi şi oameni de ştiinţă. Toate pe tema Apocalipsei din data de 21.12.2012.

Nu este foarte clară cauza care duce la schimbarea la faţă a lumii, însă cei mai prevăzători au luat deja în calcul unde să se adăpostească în caz de dezastru.

Germania- Buncăr militar

 Suedia- Buncăr civil

SUA- Buncăr prezidenţial

Germania- Muzeu


Printre cele mai cunoscute buncăre destinate salvării omenirii în caz de dezastru nuclear, cel mai prietenos pare a fi hotelul Hilton din Maldive, care are camere la 100 de metri sub apă.

Iar printre cele mai austere, le menţionăm pe cele din Beijing şi Germania, unde nivelul dotărilor a rămas la stadiul de confort de la începutul veacului XX. Însă cum nu ştii niciodată unde te prinde Apocalipsa, iată unde te-ai putea refugia, dacă vine când te afli în vacanţă, prin lume...

SUA- Buncăr civil NY

 China- Buncărul partidului

SUA- Buncăr civil

     SUA- Buncăr civil

 China- Buncăr civil secret

 SUA- Buncăr civil


Ce se întâmplă pe 21.12.2012?

Mayaşii au prezis furtuni solare dezastruoase amplificate de alinierea planetară. Ei credeau că se inversează câmpul magnetic, ceea ce duce la distrugerea Terrei. Calendarul mayaş se încheie cu această dată, adică cea de al 394-lea baktun, sfârşitul unui ciclu de evoluţie planetară.

Click! spune

Majoritatea buncărelor nu au fost pregătite pentru Apocalipsă, ci pentru... un război mondial. De aceea adăposturile nucleare Adirondack Missile Silo, din New York, buncărul Pionen, din Stockholm, Suedia, cel din Peanut Island, SUA, buncărul JFK, din Nevada, buncărul verde Greenbrier, din West Virginia, nemţeştile Bad Neuenahr-Ahrweiler şi unul secret din fosta Germanie de Vest, plus buncărele din Beijing şi catacombele antiatomice de sub marile oraşe din China, oferă doar protecţie în caz de război nuclear.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1