Uite cum să ai un somn de veci... picant!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai gândit vreodată să-ţi dormi somnul cel de veci într-un sicriu ieşit din comun? Uite cum dorinţa ţi-ar putea fi îndeplinită. În felul acesta, funeraliile pot deveni adevărate petreceri, la care principala atracţie să fie... sicriul.

Ţi-a plăcut toată viaţa să conduci cele mai luxoase maşini? Iată cum poţi să-ţi dormi somnul de veci chiar în maşina ta preferată.

Eşti un împătimit al muzicii rock? Poţi opta pentru sicriul-chitară! Băutura ta preferată e vinul sau berea?

Sicriu sub formă unei sticle de coca-cola, pentru iubitorii de suc

simeon stalpnicul png

Serviciile de pompe funebre ţi-au pregătit mai multe modele de coşciuge, sub formă de sticle de suc, de bere sau chiar de tirbuşon. Pasionaţii de lucruri morbide pot călători spre lumea de dincolo chiar şi cu „Orient Express". Nici nu te-ai mira de-acolo din ceruri dacă „spectatorii" ţi-ar admira îndelung sicriul, iar tu ai trece „neobservat". Zeci de doritori şi-au comandat deja bizarele coşciuge, înainte de a-şi da ultima suflare, având posibilitatea de a-şi alege chiar şi esenţa lemnului din care să fie fabricat, precum şi tipul de vopsea folosită.

Vic Fearn & Company din Marea Britanie face sicrie bizare de 25 de ani

Vic Fearn & Company a fost înfiinţată în anii 1860. Firma a început să producă sicrie neobişnuite de abia cu 25 de ani în urmă.

Şi-a petrecut vacanţele în Orient Express şi a comandat un coşciug în formă de vagon (stânga)

Directorul firmei, David Crampton (69 de ani) nu refuză nici o comandă, înregistrând un succes mondial. Coşciugele sunt realizate în 2 săptămâni de cei 30 de angajaţi, iar preţul lor variază între 1.600 şi 10.000 de dolari, în funcţie de complexitate lor.

Împătimiţii muzicii rock pot opta pentru un sicriu-chitară

\

simeon stalpnicul png

Pasionaţii de mecanică preferă coşciugul-maşină

simeon stalpnicul png

Sicriele tribului african Ga din Ghana au ajuns într-un muzeu britanic

Joseph Ashong, zis Paa Joe (68 de ani), este designer de sicrie neobişnuite de aproape 50 de ani, iar afacerea lui merge ca pe roţi.

simeon stalpnicul png

Bărbatul se poate lăuda că i-au trecut pragul atelierului foarte multe personalităţi, printre care şi Bill Clinton. Lucrările sale au ajuns chiar şi într-un muzeu britanic, ceea ce a dus la creşterea comenzilor la nivel global. Preţul unui astfel de coşciug ajunge la 500 de dolari.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net