Uite câţi bani dau pe haine Steve Jobs şi Mark Zuckerberg

Ultima actualizare:

Winston Churchill purta mereu papion, iar Michael Jackson avea aproape întotdeauna o mănuşă albă. Şi asta pentru că stilul vestimentar îi caracteriza.

Directorii marilor corporaţii de tehnologie de azi preferă ţinutele sport şi pe cele clasice. Dacă însă credeai că pentru un look impecabil aceştia cheltuiesc mii de dolari, află că lucrurile nu stau chiar aşa.

Steve Jobs, co-fondatorul Apple este cunoscut pentru chibzuinţa care-l defineşte. Acesta esta văzut adesea îmbrăcat în ţinute sport, precum o pereche de blugi (Levis - 58 dolari) şi un pulover de culoare închis (Carhatt - 28 dolari), scrie Mediafax.

Cel mai cunoscut şi printre cei mai tineri antreprenori miliardari la ora actuală este, fără doar şi poate, Mark Zuckerberg. Succesul reţelei de socializare Facebook i-a adus o avere estimată la şapte miliarde de dolari, o sumă cu care îşi poate cumpăra piese vestimentare de la cele mai mari case de modă din lume.

În schimb, Mark preferă ţinutele sport - papuci Adidas (30 dolari), honorac de pe Wholesaler.com (12,41 dolari), tricou de pe Cheaptees.com (8 dolari) şi pe cele casual (pulover de la Edun - 298 dolari).

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net