Uggie, câinele din «The Artist», a fost premiat cu «Zgarda de Aur»

Filmul "The Artist" este unul dintre cele mai premiate producţii cinematografice din lume, majoritatea actorilor din această peliculă fiind nominalizaţi pentru "Globurile de Aur" la cel puţin o categorie.

Uggie, câinele care a jucat în aceeaşi producţie cinematografică, a fost recent premiat cu "Zgarda de Aur", cel mai mare premiu de acest fel oferit unul animal dintr-un film.

Patrupedul, din rasa Jack Russell, a reuşit astfel să câştige premiul cel mare în defavoarea altor trei câini - Cosmo ("Beginners"), Denver ("50/50"), Hummer ("Young Adult") şi dobermanul Blackie ("Hugo").

Omar von Muller, dresorul lui Uggie, va ridica premiul în numele acestuia: o zgardă acoperită cu cristale Swarovski şi cu un pandantiv în formă de os.

Premiul "Zgarda de Aur" reprezintă cea de-a zecea nominalizare a filmului "The Artist" primită în lupta pentru Oscar. Până acum, pelicula a fost favorită la premiile "Globurile de Aur" şi "Bafta",

Spre deosebre de celelalte decernări, organizatorii premiilor "Zgarda de Aur" vor dona toate încasările unor asociaţii pentru protecţia animalelor.
Loading...