Ucigaşul din Las Vegas era bolnav! Stephen era obligat să ia sedative

Ultima actualizare:

    Lui Paddock îi fuseseră prescrise medicamente anti-anxietateFoto: Click
Lui Paddock îi fuseseră prescrise medicamente anti-anxietateFoto: Click

Criminalul care a ucis 59 de oameni şi a rănit alte sute de persoane avea probleme de comportament şi îi fuseseră prescrise pastile care îl ajutau să facă faţă crizelor de anxietate cu doar câteva luni în urma ca el să comită monstruosul gest, potivit publicaţiei Las Vegas Review-Journal.

Lui Stephen Paddock îi fusese prescrisă o medicaţie anti anxietate în data de 21 iunie de către doctorul Steven Winkler, conform Las Vegas Review-Journal.  Lui Paddock i se recomandase să ia Diazepam sau Valiu,un sedativ puternic care poate declansa un comportament agresiv în rândul anumitor oameni.  Nu se ştie care este motrivul concret pentru care acest medicament i-a fost prescris sau dacă avea alte tulburări de comportament.

Istoricul medical al lui Stephen a fost făcut public, iar una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, Kristie Alley a scris o serie de mesaje,pe profilul personal de Twitter, care a atras atenţia investigatorilor.  “Ştiu că există un alt numitor comun al criminalilor care folosesc arme pentru a ucide, în America, exceptând pasiunea şi deţinerea de arme albe. Iar acel numitor este folosirea de droguri din categoria A, care au ca efecte secundare violenţa şi apariţia gândurilor sinucigaşe”, a scris actriţa.

Angajaţii Starbucks din Mesequite îşi amintesc că Paddock şi iubita sa, Danley erau clienţi fideli şi că el se comporta urât cu aceasta . Oamenii susţin că Paddock devenea violent atunci când prietena sa îi cerea cardul de credit de la casinou pentru a plăti pentru băuturi.  “Obişnuia să se uite fix la ea şi să spună Nu ai nevoie de cardul meu pentru a plăti pentru băuturi. Plătesc eu pentru ele aşa cum plătesc şi pentru tine”, povestesc angajaţii Strarbucks.

Una dintre vecinele lui Paddock a confirmat comportamentul bizar al acestuia.”Era un ciudat, mergea pe stradă cu privirea în jos, evita orice conversaţie şi era foarte neprietenos”, a declarat vecina bărbatului publicaţiei The Sun.  

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net