Te-ai odihni, pe veci, aici?

CLIIMA20120330_0102_1.jpg

Este eco şi biodegradabil
Citeste tot despre: 

Americanii au simţul umorului, chiar şi când vine vorba de un subiect terifiant: moartea.

Compania "Creative Coffins" creează sicrie personalizate în funcţie de ce i-a plăcut mai mult şi mai mult celui care a murit.


Dacă persoana decedată adora dulciurile, atunci rudele îi pot achiziţiona un coşciug în formă de cutie de bomboane de ciocolată, iar dacă i-a plăcut muzica - în forma de chitară.

Dacă nefericitul a tras la măsea şi nu se putea despărţi de sticlă, nu o va avea departe nici după moarte, iar dacă a fost "nebun" după popice le va avea alături în mormânt. Mai mult, sicriele sunt eco, fiind produse dintr-un carton gros, biodegradabil şi au inscripţionate mesaje amuzante.


Preţurile coşciugelor amuzante sunt cuprinse între 600 şi 1.500 de dolari (2040 - 5.100 de lei) . "Pare o nebunie, dar moartea trebuie privită cu umor, că altfel o iei razna. I-am luat unchiului meu pasionat de băutură un sicriu cu o sticlă lipită de el. Eu cred că îi voi ruga pe moştenitorii mei să mă ducă la odihnă într-unul cu o chitară. Sunt mort după muzică", a spus, plin de umor, Willy, un client de 38 de ani, din New York.


Şi noi avem un cimitir la fel de vesel


Cimitirul vesel de la Săpânţa este poate cel mai ciudat obiectiv turistic al ţării noastre. Unic în lume, acestai, datează de la mijlocul anilor 1930 şi este creaţia artistului popular Stan Ion Pătraş. Crucile sunt construite şi împodobite într-un mod unic şi mesajele către cei trecuţi în nefiinţă sunt cât se poate de comice.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1