Tânărul care a cântat imnul în Gara din Amsterdam a refuzat să apară la Antena 3

Ultima actualizare:

    Valentin a ajuns în presă după ce a cântat imnul în Gara din AmsterdamFoto: Arhiva personală
Valentin a ajuns în presă după ce a cântat imnul în Gara din AmsterdamFoto: Arhiva personală

Tânărul care a emoţionat pe toată lumea după ce a interpretat imnul naţional în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitaţia postului Antena 3, de a apărea la emisiunea lui Mihai Gâdea.

Valentin Astănculesei a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulţumea celor care au distribuit clipul în care cântă la pian. El a spus că a primit mai multe mesaje inclusiv din partea presei, iar unul a fost de la postul Antena 3, pentru emisiunea lui Mihai Gâdea de pe 1 Decembrie. Cu toate că au fost amabili cu el, Valentin a refuzat invitaţia, pentru că nu e un simpatizant al Antenelor şi cu atât mai puţin al lui Gâdea. 

"N-am televizor şi nu ştiu ce emisiuni sau ştiri mai sunt, dar ştiu de la voi că am aparut azi la ştiri datorită share-urilor voastre şi vă mulţumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos şi mi-au pus la dispoziţie şi un pian şi, cu toate ca părinţii mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie daca m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al Antenelor, cu atât mai puţin al domnului Gâdea, şi consider că am luat cea mai bună decizie", a scris tânărul pe contul de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net