Suporterii din Madrid și din București sărbătoresc victoria echipei favorite

Ultima actualizare:

    tletico Madrid a primit trofeul Ligii Europa
tletico Madrid a primit trofeul Ligii Europa

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe "Arena Naţională" din Bucureşti, în faţa a 52.347 de spectatori, dintre care peste 20.000 de spanioli.

Victoria a fost motiv de sărbătoare atât pentru suporterii veniți în București pentru a urmări meciul, cât și pentru cei Madrid.

Mii de suporteri sărbătoresc la Madrid, în piaţa Neptuno, victoria echipei Atletico în finala Ligii Europa.

Din păcate, au fost înregistrate şi momente tensionate ce au dus la reţinerea de către poliţişti a mai multor suporteri, informează El Mundo.

Potrivit sursei citate, imediat după fluierul final fanii au ieşit pe străzile din centrul capitalei Spaniei. Fanii s-au strâns în piaţa Neptuno, locul lor obişnuit de sărbătoare, iar poliţiştii au încercat să le blocheze accesul pe şosea, unde circulau maşini.

Cel puțin 13 persoane, printre care și un polițist, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au suferit leziuni ușoare.

Potrivit AFP, suporterii prezenţi în piaţa Neptuno sunt extrem de bucuroşi de trofeul câştigat. "Suntem atât de fericiţi că am câştigat finala. Este o zi mare pentru noi toţi", a declarat unul dintre fani, Rafa Gujiarro, în vârstă de 42 de ani."Campionii! Campionii!" cântă mulţimea îmbrăcată în tricouri alb-roţii, în jurul fântânii Neptuno.

Și la București victoria a fost sărbătorită cum se cuvine.Jucătorii echipei Atletico Madrid au fost aşteptaţi de aproximativ 100 de suporteri la hotelul Intercontinental din Bucureşti, unde au adus trofeul Ligii Europa.

Atletico Madrid a ajuns la hotel în jurul orei 02.00. ''Campeones!, Campeones! (Campionii! Campionii!)'', au scandat fanii madrileni, acompaniaţi de jucători, care băteau în geamurile autocarului.

După ce au intrat în hotel, unde suporterii nu au avut acces, jucătorii au continuat să-şi manifeste bucuria, alături de responsabilii clubului.

Echipa Atletico va petrece noaptea în Bucureşti, iar, joi dimineaţă, va pleca spre Madrid, zborul urmând să dureze aproximativ trei ore şi jumătate. Echipa va vizita catedrala Almudena, primăria oraşului Madrid şi sediul Comunităţii Madrid, după care va sărbători triumful de la Bucureşti împreună cu fanii, în piaţa Neptuno, informează Mediafax.

Echipa va pleca cu un autocar de la stadionul Vicente Caderon în jurul orei locale 17.00, înainte de a merge la catedrală.

Golurile care au dus la victoria din această seară au fost marcate de Falcao '7, '34 şi Diego '85.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net