Super-ofertă! Sex gratis la a 9-a spălare a maşinii

Ultima actualizare:

    Angajatele  spălau  maşina  îmbrăcate  sumar
Angajatele spălau maşina îmbrăcate sumar

Criza dă idei nebănuite! Pentru a ademeni câţi mai mulţi clienţi, o spălătorie de maşini din Malaysia le propunea clienţilor sex gratuit cu angajatele sale după a noua spălare a automobilului.

Firma malaysiană de spălat maşini avea angajate nouă vietnameze focoase care îşi făceau serviciul îmbrăcate cât mai sumar.

simeon stalpnicul png

Când clientul venea a zecea oară cu autovehiculul la spălat, primea ca bonus o partidă de sex gratuită. Numai că poliţia a aflat repede de succesul uriaş de care se bucura spălătoria şi a intrat pe fir. Activitatea fetelor a fost calificată drept prostituţie mascată şi au fost arestate, odată cu patronii firmei. "Pentru a primi bonusul, practic, clienţii erau nevoiţi să vină cu maşina la spălat a zecea oară, într-o anumită perioadă", a explicat poliţistul Emmi Shah Fadhil.

Angajatele erau aşa de apetisante, încât clienţii stăteau la coadă la spălat maşini, ca să se poată bucura de farmecele lor.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net