Suedia fierbe: viitoarea Prinţesă este o fostă stripteuză. Imaginile care au revoltat milioane de oameni

regina05.jpg

Sofia Hellqvist si Carl Philip
Sofia Hellqvist şi prinţul Carl Philip

Scandal în familia regală din Suedia! Prinţul moştenitor Carl Philip vrea să se însoare cu fosta dansatoare la bară, Sofia Hellqvist, cu care s-a logodit vinerea trecută.

„O stripteuză sexy în familia regală din Suedia”, scriu cu litere de-o şchioapă, ziarele suedeze, citate de cotidianul spaniol „El Norte de Castilla”. Prinţul Carl Philip (35 de ani), al treilea în ordinea succesiunii la tronul Suediei, a cerut-o de nevastă, vineri, pe Sofia Hellqvist (29 de ani), după 4 ani de relaţie.

sofia_hell.jpg

Sofia Hellqvist
Sofia Hellqvist
Foto: Wenn

Al treilea în linia de succesiune la tron, prinţul a trecut peste opreliştile familiei şi face nuntă în vara anului viitor cu fosta dansatoare la bară. „Sofia a răspuns «da» la întrebarea dacă vrea să-şi petreacă tot restul vieţii cu mine”, a declarat prinţul, conform Daily Mail.

La rândul ei, focoasa brunetă a mărturisit: „Am primit inelul în această dimineaţă”.

regina01.jpg

Sofia Hellqvist
Sofia Helqvist a fost stripteuză

Sofia Hellqvist l-a cunoscut pe prinţ într-o seară din anul 2010 la Hotelul Paradis din Las Vegas, unde avea un show erotic împreună cu „regina porno”, Jenna Jameson (40 de ani).

regina02.jpg

Sofia Hellqvist
Sofia Hellqvist

Starleta a devenit celebră în Suedia după ce a fost aleasă Miss Bikini şi a participat apoi la un reality-show.

regina03.jpg

Sofia Hellqvist
Sofia Hellqvist

Click! spune

Prinţul Carl Philip (35 de ani) este al doilea copil din cei trei și singurul fiu al regelui Carl Gustaf al Suediei și al reginei Silvia Sommerlath. Din 2013, el este al treilea în linia de succesiune, după sora sa mai mare, Prinţesa Victoria, şi nepoata sa, Prinţesa Estelle.

 

loading...
Loading...

Citește și