În sticla asta, apa chiar că-i plată!

sticla.jpg

sticla plata
Memo-sticla e perfectă pentru orice poşetă
Foto: Guliver/ Rexfeatures
Citeste tot despre: 

O companie australiană a lansat cu mare succes „memo-sticla”! Acesta este un recipient special conceput pentru hidratarea la birou. Turtită şi respectând întocmai dimensiunile unui laptop, sticla este ideală pentru a fi pusă în orice geantă sau poşetă de birou.

Sticla costă 21 de dolari şi poate fi comercializată în mai multe variante volumice: 750 de mililitri şi respectiv 1,25 litri. Datorită faptului că dopul este poziţionat într-un colţ, sticluţa de birou poate fi lesne aşezată într-o parte, cu gura în sus. Succesul recipientului se datorează faptului că mulţi designeri le-au sugerat utilizatorilor ca atunci când se plictisesc de sticla „cu apă plată” să o transforme într-un acvariu pentru peştişorul auriu.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Bei des sucuri carbogazoase? Specialiştii site-ului www. webMD.com consideră că acest obicei e o problemă şi ne oferă şapte soluţii alternative care ne ajută să renunţăm la aceste băuturi. E bine de ştiut că lichidele din lista de mai jos conţin importante cantităţi de calciu, dar şi vitamina C, benefice pentru organism.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1