Stau la coadă să mănânce din WC

CLIIMA20120106_0102_1.jpg

Meniul complet: 80 de euro-Clienţii se înghesuie să mănânce din recipientele în formă de toaletă (fotografii: guliver / splash news/ afp / reuters / photobucket)
Citeste tot despre: 

Când auzi cu ce se ocupă, îţi vine să exclami: „Vai, ce nebuni!", dar, dacă stai mai bine să te gândeşti, oamenii ăştia îşi urmează visele.

Până acum, chinezii ne şocau cu gusturile lor. De altfel, ei au şi un proverb: "Tot ce are patru picioare şi nu este masă, se mănâncă".

Ei bine, acum ei ne surprind şi cu recipientele din care îşi culeg dumicaţii: WC-uri în miniatură. În Ţara Soarelui Răsare, un pescar, probabil frustrat că de-a lungul timpului nu a agăţat în undiţă vreo pradă importantă, a pus banu' jos şi şi-a cumpărat cel mai scump peşte din lume (să moară duşmanii lui de ciudă), iar în SUA un tată de copil răsfăţat i-a făcut beizadelei sale cel mai scump cadou cu putinţă: o păpuşă Barbie cu un colier din diamante.

A dat 565.000 € pe un peşte- Pescarul care a cumpărat peştele este patronul unui lanţ de restaurante


China. Ai mânca din nişte replici miniaturale ale unor closete? Ei bine, chinezii din Beijing au dat năvală la un astfel de restaurant. Proprietarii au înlocuit farfuriile şi castroanele cu replici în miniatură ale unor closete.

"Mi-a venit ideea în timp ce discutam cu câţiva prieteni. Cineva a spus că mâncase o dată într-un local care aducea a toaletă, iar atunci mi s-a aprins becul", a povestit proprietarul restaurantului care nu mai face faţă rezervărilor, deşi un meniu complet costă 80 € (360 de lei).

Japonia. Un ton roşu a fost adjudecat joi la preţul record de 565.000 euro (2.429.000 lei) în cadrul primei licitaţii a anului la piaţa de peşte Tsukiji din Tokyo, cea mai mare din lume.

Specimenul, în greutate de 269 de kilograme, pescuit în largul prefecturii Aomori (nord), a fost cumpărat de proprietarul unui celebru lanţ de restaurante de sushi din Tokyo, Sushizanmai.

Păpuşă de 246.000 €- Diamantele din colier îi dau valoare păpuşii


SUA. O păpuşă Barbie care poartă un colier cu diamante a fost vândută pentru o sumă record de 246.000 € (1.070.000 lei )la o licitaţie care a avut loc la New York.

Creată de Stefano Canturi, păpuşa e îmbrăcată cu o rochie neagră fără bretele, accesorizată cu un colier cu un diamant roz de un carat. Aceasta este cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o păpuşă Barbie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1