Stăpânul Facebook, mai sărac cu 3 miliarde $ după ce s-a însurat

Ultima actualizare:

    Sâmbătă 19 mai, Zuckerberg s-a căsătorit pe proprietatea lui din   Palo Alto, California
Sâmbătă 19 mai, Zuckerberg s-a căsătorit pe proprietatea lui din Palo Alto, California

Una caldă, una rece! Mark Zuckerberg s-a însurat în weekendul trecut cu iubita sa din facultate, dar în următoarele trei zile a pierdut 3 miliarde de dolari.

Fondatorul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg (28 de ani), este cel mai cunoscut şi cel mai iubit tânăr om de afaceri din lume.

Până acum cinci zile era şi cel mai râvnit burlac, cu o avere de 17,3 miliarde. Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan, sâmbătă, într-o ceremonie care a avut loc la domiciliul său din Palo Alto, California. Ceremonia a fost una privată, care s-a desfăşurat în curtea casei lui Zuckerberg, potrivit revistei People.

În mai puţin de un deceniu, Mark Zuckerberg a reuşit transformarea Facebook dintr-un proiect lansat într-o cameră din campusul Universităţii Harvard, într-o reţea de socializare cu peste 900 de milioane de utilizatori.

Acţiunile Facebook sunt însă în picaj la bursă, de la începutul acestei săptămâni şi au produs pierderi de până la 30%. Compania a atras vineri 16 miliarde de dolari prin oferta publică. Investitorii au achiziţionat acţiuni la preţul de 45 de dolari, dar acestea au ajuns acum la doar 31,5 dolari.

Scăderea sub preţul de listare atât de repede este considerată jenantă pentru Facebook. Micii investitori îşi plâng deja de milă şi au lansat o nouă expresie chiar pe Facebook, site-ul lui Zuckerberg: "Valoarea acţiunilor mele a scăzut cu 30%, am fost Zuckerit!"

70 de români au luat ţeapă cu acţiunile Facebook

70 de români sunt foc şi pară pe celebra reţea de socializare, după ce au cheltuit o jumătate de milion de dolari să-şi cumpere acţiuni la Facebook.

Ei au pierdut 50.000 de dolari, în medie, pentru că, în loc să crească, aşa cum s-au aşteptat, de luni, din a doua zi de tranzacţionare, preţul nu se mai opreşte din scădere.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net