Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun ce gândeşti!

Ultima actualizare:

    Poziţia fetus
Poziţia fetus

Cercetătorii britanici au descoperit că poziţia de somn ne trădează gândurile pe care le avem înainte să adormim.

Poziţia de bebeluş. Este preferată de peste jumătate dintre oameni, indiferent de ţară, religie, culoare. Cercetătorii britanici au găsit explicaţii pentru fiecare poziţie de somn.

Simţi nevoia de confort, de protecţie şi siguranţă pe care le-ai avut în perioada vieţii intrauterine? Asta se vede cel mai bine în poziţia fetus în care adormi.

Pe locul doi, se situează poziţia scândură, pe o parte, specifică celor cu personalităţi rigide, introvertite care se gândesc în special la ei.

Celelalte două poziţii extrem de obişnuite sunt pe o parte cu mâinile unite, specifică celor care simt nevoia să îşi exprime liber gândurile şi "pe burtă" (25 la sută din populaţia planetei) cei care au gânduri erotice, sunt optimişti şi vor să îşi manifeste măcar în vis nevoia de satisfacere sexuală.

Poziţia fetus. Dacă dormi aşa înseamnă că te simţi singur, împovărat de griji, neajutorat şi simţi nevoia acută de a fi protejat. Dacă devii dependent de această poziţie (nu poţi să adormi altfel) înseamnă că eşti stresat de serviciu sau de şeful tău direct şi nu eşti satisfăcut de viaţa socială.

Poziţia scândură. Ai o personalitate rigidă, eşti sigur în ceea ce faci şi nu accepţi sfaturi. Eşti tot timpul încordat şi nu vrei să fii atins. Adormi cu gândurile tale legate de serviciu şi sarcini profesionale şi te trezeşti cu ele. Aproape că uiţi de partener noaptea.

simeon stalpnicul png

Poziţia laterală cu mâinile împreunate. Vrei să te exprimi, ai nevoie de o persoană care să te asculte fără să te întrerupă. Eşti o fiinţă extrem de comunicativă şi deschisă, aproape că îi rogi pe cei din jurul tău să ţină cont de părerea ta. Eşti genul altruist şi adormi gândindu-te la grijile altora.

simeon stalpnicul png

Poziţia pe burtă. Eşti optimist şi ai o imaginaţie sexuală debordantă. Ai fan­tezii sexuale cu şeful tău, cu un partener de afaceri şi eşti optimist. Ai vise erotice adesea însă foarte puţine sunt realizabile cu adevărat pentru că nu eşti genul de persoană organizată, care îşi atinge scopul.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net