A «spart» 150.000 $ pe amintiri legate de familia regală

Ultima actualizare:

    Australianca  a început să  colecţioneze  suvenirurile  din 1981Fotografii: Photoland Caters
Australianca a început să colecţioneze suvenirurile din 1981Fotografii: Photoland Caters

Sâmbătă, 19 mai, are loc nunta regală a anului! Prinţul Harry se căsătoreşte cu Meghan Markle şi australianca Jan Hugo are în plan să ia cât mai multe suveniruri. Ea e cel mai mare fan al familiei regale.

În vârstă de 59 de ani, Jan Hugo se mândreşte că posedă cea mai mare colecţie de suveniruri ale coroanei britanice, de pe planetă. Ea a cheltuit 150.000 de dolari (circa 589.564 de lei) pe suveniruri legate de familia regală. Şi, cu ocazia marelui eveniment de astăzi, are de gând să-şi îmbogăţească mult colecţia.

simeon stalpnicul png

Femeia are deja peste 10.000 de obiecte. Nici nu mai ştie numărul lor exact şi e imposibil să le mai numere. Casa ei cu patru dormitoare, din Hunter Valley, cea mai veche regiune viticolă australiană, situată la 160 de kilometri de Sydney, e ticsită de acestea. Soţul, David, de 61 de ani, nu are nimic împotriva colecţiei. Asta deşi ştie că a cheltuit o avere pentru suveniruri. Cu banii alocaţi, şi-ar fi putut lua o casă mai mare sau s-ar fi putut distra regal.


    Are deja peste  18.000 de obiecte
Are deja peste 18.000 de obiecte

“Sunt obsedată de tot ce ţine de membrii familiei regale. Sunt cea mai mare fană a lor”, spune Jan. Ea a început să colecţioneze suvenirurile când a cumpărat moneda comemorativă emisă cu prilejul logodnei prinţului Charles cu prinţesa Diana, în februarie 1981. Apoi a început să cumpere tot felul de obiecte cu tematică regală: porţelanuri, statuete, monede, perne, păpuşi şi corgi, câinii preferaţi ai Reginei Elisabeta a II-a (92 de ani), din pluş, şi multe altele. A început chiar să-şi procure suveniruri vechi, de pe vremea Regelui George al III-lea, din 1806, sau monede comemorative în onoarea primei prinţese Charlotte, din 1817. Cumpără suveniruri de la alţi colecţionari care nu le mai vor. Deja nu mai are loc în casă pentru colecţie. În toate încăperile sunt înghesuite suveniruri. Chiar şi WC-ul e un tron regal. Jan vrea să-şi mai construiască o cameră pentru depozitarea obiectelor dragi. Îşi va îmbogăţi colecţia până la moarte.

Meghan Markle şi prinţul Harry îşi spun pe 19 mai «da»

simeon stalpnicul png

Sâmbătă,19 mai, prinţul Harry (33 de ani) şi aleasa lui, Meghan Markle (36 de ani), îşi vor spune în sfârşit “da”. Mireasa va fi condusă la altar de tatăl mirelui, prinţul Charles (69 de ani). Însăşi Meghan a făcut anunţul, precizând că tatăl ei, Thomas Markle (73 de ani), nu poate veni la nuntă, fiindcă e bolnav. El a fost operat la inimă recent. Va fi însă prezentă la nuntă mama ei, Doria (61 de ani), de profesie instructor de yoga. Printre invitaţi se vor afla actori din filmul “Suits”, foşti colegi de ecran ai miresei, Elton John, Priyanka Chopra, Victoria şi David Beckam. Însă mirii nu au invitat politicieni. Nici măcar premierul britanic, Theresa May, nu a primit invitaţie.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net