Soprana Diana Croitoriu, pe Facebook: „Am să spun adio vieţii şi fiului meu"

diana_croitoriu.jpg

diana croitoriu
Soprana Diana Croitoriu, într-o imagine postată pe pagina de Facebook
Foto: Facebook

Un mesaj care sună ca un strigăt de ajutor sau posibilă tentativă de suicid a fost postat în urmă cu două ore pe pagina de Facebook a sopranei Diana Croitoriu (34 de ani), stabilită în Franţa, la Charleville.

UPDATE ora 17:40 Conform prietenilor sopranei, care au postat mesaje în ultimele ore, aceasta a fost găsită încă în viaţă, după ce ar fi luat mai multe pastile. Soprana Diana Croitoriu a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate.

Mesajul postat pe pagina personală a sopranei Diana Croitoriu este scris în franceză: "Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa în Franţa m-a omorât! Adio, o să ne vedem în Ceruri, o să mă reîntâlnesc cu Roxana Briban. Doamne iartă-mă! Diana".

facebook-soprana.jpg

mesaj diana croitoru
Mesajul postat pe pagina de Facebook a Dianei Croitoriu
Foto: Facebook

Ceea ce poate fi o farsă a unui hacker sau la fel de bine un mesaj adevărat a alertat prietenii şi rudele artistei, care au apelat la poliţia locală franceză, în speranţa că mesajul postat pe pagina sopranei este cel puţin o glumă macabră sau doar o tentativă, în urma căreia artista ar putea fi găsită în timp util, informează adevarul.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1