Şocant! Un bărbat a mărturisit că a omorât un copil dispărut în urmă cu 33 de ani

CLIIMA20120525_0039_1.jpg

Etan Patz (captură video)
Citeste tot despre: 

New York-ul este în şoc după ce un bărbat a recunoscut că a omorât un copil pe nume Etan Patz, dat dispărut în urmă cu 33 de ani din Manhattan.

Pedro Hernandez spune că l-ar fi sufocat pe Etan (Patz), în urmă cu 33 de ani, în pivniţa". unei băcănii din Manhattan, a declarat într-o conferinţă de presă Ray Kelly, şeful poliţiei.

Se pare că bărbatul ar fi ademenit copilul oferindu-i un suc după care l-a ucis, dintr-un motiv necunoscut, acesta s-a deberasat de cadavru punându-l într-un sac de plastic "la gunoi".

Etan Patz a dispărut pe 25 mai 1979 în cartierul SoHo (în sudul Manhattanului), aceasta fiind prima dată când părinţii săi îi permiteau să meargă singur până la staţia autobuzului şcolar, la mai puţin de 100 de metri de locuinţă.

Poliţia este convinsă că Hernandez este vinovat datorită detaliilor pe care le-a oferit despre crimă.

Atunci, dispariţia lui Etan a insterizat întreaga SUA. Milioane de părinţi le-au interzis, ulterior, copiilor lor să se ducă singuri la şcoală sau să se joace afară.
În 1983, preşedintele Ronald Reagan a proclamat ziua de 25 mai Ziua Naţională a Copiilor Dispăruţi. Centrul Naţional american pentru Copii Dispăruţi (NCMEC) a fost creat în anul următor.
Loading...