ȘOCANT: Un băiețel de cinci ani, ținut ostatic într-un buncăr, de către un veteran din Alabama!

Ultima actualizare:

Jimmy Lee Dykes, veteran al războiului din Vietnam, în vârstă de 65 de ani, un „paranoic ameninţător", după cum îl descriu vecinii, a răpit joi un băiat în vârstă de cinci ani, dintr-un autobuz. Şoferul autobuzului, Charles Albert Poland Jr, de de 66 de ani, a fost împuşcat mortal pentru că ar fi încercat să-l oprească pe răpitor, potrivic NBC News.

Băieţelul suferă de Sindromul Asperger şi ADHD şi a primit medicamentele de care are nevoie, în timp ce un agent FBI a încercat să obţină eliberarea micuţului.

Martorii au declarat că cei doi bărbaţi s-au întâlnit joi dimineaţa, Poland oferindu-i lui Dykes alimente în semn de mulţumire pentru că acesta curăţase zăpada în locul unde întorcea autobuzul.

Copiii şoferului, care au reuşit să fugă de la faţa locului, înainte ca agresorul să scoată arma, au mărturisit că l-au văzut pe Dykes cum i-a dat înapoi, cu câteva ore înainte de incident, tatălui lor cadoul spunând: „Ia, nu vreau astea."

Comunitatea îl priveşte pe Poland ca pe un erou care „ar fi făcut orice, doar ca să-i salveze pe copii".

Bărbatul a fost observat de către vecini lucrând la construirea buncărului, loc în care intra şi stătea chiar şi o săptămână.

Potrivit autorităţilor, băieţelul este teafăr, dar negocierile cu răpitorul nu au reuşit încă să ajute la eliberarea acestuia. Analiştii MSNBC cred că băiatul nu este în pericol, pentru că tot ceea ce îşi doreşte răpitorul este să ţină autorităţile în suspans. Pe de altă parte, timpul este în favoarea oamenilor legii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gustav klimt jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net