Şoc! Mortul a ieşit viu din groapă

Ultima actualizare:
Bărbatul a stat  mai multe zile  sub pământ, îngropat de viu
Bărbatul a stat mai multe zile sub pământ, îngropat de viu

De-a dreptul horror! O braziliancă a tras sperietura vieţii sale, într-un cimitir din Sao Paulo. Ea a dat “nas în nas” cu un mort ieşit din mormânt, care fusese îngropat de viu.

Scenă desprinsă din filmele cu zombi! Gemetele venind dinspre un mormânt au băgat în sperieţi o femeie aflată în "vizită" la o rudă îngropată într-un cimitir de la marginea oraşului Sao Paulo, din Brazilia.

Urletele acesteia au răsunat în tot cimitirul, când a văzut două mâini ieşind din pământ. Împietrită de groază, aceasta a început să ţipe ca din gură de şarpe. În acel moment, femeia a alergat îngrozită să caute ajutor.


    Bărbatul a stat  mai multe zile  sub pământ, îngropat de viu
Bărbatul a stat mai multe zile sub pământ, îngropat de viu

Poliţiştii sosiţi la faţa locului cred că victima a fost atacată de un grup de indivizi, care, crezând că l-au omorât în bătaie, l-au îngropat de viu într-o groapă proaspăt săpată.

„Am fost de-a dreptul şocată să văd un bărbat, pe care-l credeam mort, încercând să iasă din mormânt", a declarat femeia, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, de teamă să nu fie urmărită de atacatori. Se crede că bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă descoperită, a stat mai bine de o săptămână în pământ, iar medicii de la spitalul din Ferraz de Vasconcelos nu-şi pot explica cum a supravieţuit acesta în pământ.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net