Şi-a vârât pistolul încărcat în vagin ca să intre cu el în puşcărie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Americanca Christie Dawn Harris a fost descoperită că-şi ascunsese în vagin un pistol încărcat şi droguri în fund înainte de a fi dusă la puşcărie. Pentru aceasta va petrece 25 de ani la zdup.

Viaţa bate filmul! După ce a fost prinsă deţinând droguri, Christie Dawn Harris, în vârstă de 25 de ani, a găsit un vicleşug pentru a-şi vârî pistolul pe care îl avea asupra ei în vagin. Cu ajutorul armei spera să poată evada. Totodată şi-a băgat în fund stupefiante, ca să poată face contrabandă în penitenciar. Harris a fost depistată cu drogurile în luna martie, în timp ce poliţiştii i-au percheziţionat maşina Toyota Yaris, parcată în localitatea Ada, statul Oklahoma.

 Arma este artizanală de calibru 22, adaptată astfel încât să poată fi ascunsă în organele genitale

simeon stalpnicul png

După ce au reţinut-o, femeia a început să se plângă că trebuie să meargă urgent la WC, unde şi-a vârât arma în vagin şi drogurile în fund. Fericită că i-a păcălit pe poliţişti, Harris era convinsă că-i va duce de nas şi pe gardieni. Când i-au dat hainele de puşcărie, ea a refuzat cu îndârjire să-şi dea jos chiloţii. În cele din urmă, un gardian a pipăit-o în zonele intime şi a descoperit tot ce ascunsese.

Autorităţile de la penitenciar au fost şocate când au descoperit pistolul încărcat, care se putea descărca fatal în trupul deţinutei. Era o armă artizanală, un pistol Freedom Arms, calibru 22 adaptat, astfel încât să poată fi băgată în organele genitale la nevoie. În fund avea pungi de plastic cu metamfetamină, drog care dă o puternică dependenţă de la primul consum. Femeia a fost condamnată recent la 25 de ani de puşcărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net