Şi-a ucis mama deoarece credea că este terorist Al-Qaida

Ultima actualizare:
Robin,tatăl lui Will
Robin,tatăl lui Will

Will Bruce este un tânăr care în prezent are 32 de ani şi este schizofrenic, iar Robert, părintele lui, este singurul sprijin moral pe care îl are în recuperare. Un episod tragic s-a petrecut în familia acestora, ce s-a solvat cu moartea mamei lui WIll, Amy, omorâtă de propriul fiu în timpul unei crize.

Nefericita întâmplare s-a produs pe 22 iunie 2006. O voce tremurândă anunţa decesul soţiei sale la serviciul american de urgenţe. Acesta recunoştea în timpul convorbirii că cel care făcuse această faptă este fiul lor. "911, ce urgenţă aveţi?", a întrebat operatorul, iar bărbatul a spus: "Numele meu este Robert Bruce. Fiul meu mi-a ucis soţia. Suferă de schizofrenie şi nu este în toate minţile". Will avea aproape 4 săptămâni de când întrerupsese medicaţia şi avea halucinaţii. În timpul procesului s-a constatat faptul că acesta nu avea discernământ în timpul săvârşirii actului criminal. Acest lucru i-a adus o condamnare de 7 ani într-un centru de specialitate unde să fie permanent sub supraveghere.

Astăzi, acesta locuieşte într-un cămin şi se bucură de ajutorul necondiţionat al tatălui său chiar dacă băiatul şi-a ucis mama. "Oamenii mă întreabă tot timpul dacă am avut puterea să-mi iert copilul pentru ce a făcut, dar este extrem de greu. Chiar dacă conştientizez faptul că este bolnav, tot nu este uşor", a declarat tatăl agresorului.

Will, emoţionat când discuţia face referire la mama sa
Will, emoţionat când discuţia face referire la mama sa

Bruce şi-a reamintit şi el cele petrecute în acea zi. "Am simţit un fior rece, ca atunci când torni apă cu gheaţă peste tine. Credeam atunci că mama este agent Al-Qaida. Când am văzut şi am realizat ce făcusem era deja prea târziu. Şi acum plâng când îmi aduc aminte. Nu am puterea să iert ceea ce am făcut şi cred că am fost pedepsit prea puţin pentru fapta mea".


    Will, emoţionat când discuţia face referire la mama saFoto CNN
Will, emoţionat când discuţia face referire la mama saFoto CNN

Această tragedie a avut la bază o anomalie a sistemului medical din Statele Unite. Perioada în care Will nu a beneficiat de pastile de care avea nevoie pentru a-şi tine pornirile necontrolate sub control au fost sistate de la livrarea în farmacii datorită unor neînţelegeri economice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net