Şi-a ucis cinci vecini pentru că făceau gălăgie

Ultima actualizare:

    Anton Francikov s-a certat  cu vecinii în timp ce soţia lui  Svetlana se afla la baie
Anton Francikov s-a certat cu vecinii în timp ce soţia lui Svetlana se afla la baie

Izolarea la domiciliu naşte monştri! Soţul doctoriţei Svetlana Francikova, Anton, şi-a masacrat cu sânge rece cinci vecini pentru că făceau gălăgie. Măcelul a avut loc în timp ce femeia făcea baie şi copilul lor de câteva luni, dormea.

Anton Francikov, de 31 de ani, s-a luat la harţă cu un grup de tineri aflat în faţa blocului din satul Elatma, regiunea rusească Reazan. După ce le-a strigat vorbe grele de la balcon, Anton a pus mâna pe o armă semiautomată şi a ieşit pe casa scării. Nervos pentru că stătea în autoizolare de aproape zece zile, Anton a deschis focul asupra grupului de tineri, ucigându-i pe loc pe soţii Evgheni şi Kristina Tabunov, de 24 şi respectiv 22 de ani, Ilia Kondrakov, de 26 de ani, Vikton Kapitanov, de 24 de ani şi pe Maksim Ukov, de 31 de ani.

Evgheni (24 de ani) şi  Kristina Tabunov (22 de ani)
Evgheni (24 de ani) şi Kristina Tabunov (22 de ani)

Anton a fost arestat de poliţie în timp ce încerca să fugă şi a recunoscut că a omorât trei dintre cele cinci victime. Criminalul lucra ca personal auxiliar la un azil de nebuni din Reazan, care are o populaţie de 3.100 de suflete. Crima a avut loc în timp ce Svetlana Francikova, 27 de ani, era la baie şi bebeluşul celor doi dormea.

Ilia Kondrakov,  de 26 de ani
Ilia Kondrakov, de 26 de ani

Anton le-a explicat poliţiştilor că era cu nervii întinşi la maximum pentru că se temea că zgomotul produs de tineri îl va trezi pe bebe. Francikov riscă 20 de ani de închisoare pentru fapta sa. Administratorul asociaţiei de proprietari Grigori Danilov le-a explicat anchetatorilor: ”e un conflict mai vechi între vecini. S-au aruncat vorbe grele în ultimele luni şi pe fondul lipsei de comunicare s-a ajuns la o asemenea grozăvie.

Maksim Ukov,  de 31 de ani
Maksim Ukov, de 31 de ani

Toată lumea de pe scară e cu nervii întinşi la maximum de când suntem în autoizolare la domiciliu din cauza epidemiei”. Nimeni nu ştie cum şi-a procurat Francikov arma crimei. Kristina Tabunov era gravidă şi venise în vizită cu soţul pentru a le da vestea cea mare prietenilor.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net