Şi-a luat Bacul la 111 ani. Explicaţia acestei femei te lasă mască

20-peglob-3.jpg

Lela Burden şi-a primit diploma, extrem de emoţionată
Citeste tot despre: 

Niciodată nu e prea târziu să-ţi realizezi ambiţiile! O bătrânică din Virginia, Statele Unite, a absolvit liceul la 111 ani. Lela Burden a reuşit să-şi ia Bacalureatul la liceul Booker T. Washington din Norfolk, după 96 de ani.

În anul 1918, o epidemie de gripă a închis toate şcolile din Virginia, iar femeia a abandonat studiile, întemeindu-şi o familie. Lela s-a ambiţionat însă să obţină diploma de Bac, deşi, cel mai probabil, nu va mai apuca să se înscrie la o facultate.

„Nu sunt bătrână. Sunt încă o doamnă tânără”, a glumit cea mai în vârstă absolventă de liceu din lume.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marius Mitu, Georgian Tobă şi Bogdan Toc au fost prezentaţi, oficial, într-o conferinţă de presă drept achiziţiile formaţiei UTA din pauza competiţională, informează liga2.ro.

  • Viaţa doctorului Life s-a schimbat în mod radical în urmă cu 10 ani, când s-a hotărât să ia fitness-ul în serios. Până atunci, era supraponderal, aproape diabetic și cu nervii la pământ. Revista Muscle Media Magazine i-a oferit o provocare ieşită din comun. A trimis o poză la începutul unui program de 12 săptămâni, aşa cum cerea concursul din revistă, şi a început să se antreneze.