Cine a spus că izolarea trebuie să fie un chin? Ideea senzațională a unui mame pentru a nu se plictisi

i1foto-front-deschidere.jpg

Rachael Havenhand crede că e imposibil să te plictiseşti sau să fii deprimat într-o locuinţă colorată
Citeste tot despre: 

Cine a spus că izolarea la domiciliu pe durata epidemiei de COVID-19 trebuie să fie plictisitoare, să devină un coşmar şi un chin? Tânăra mamă Rachael Havenhand s-a trezit închisă în casă împreună cu cele două fiice de 8 şi 5 ani şi a avut o idee senzaţională.

Rachael Havenhand (28 de ani) din Sheffield, South Yorkshire, Marea Britanie, e instructor de fitness şi a fost nevoită încă de acum două săptămâni să rămână acasă. Guvernul britanic a ordonat încă de la jumătatea lunii martie închiderea cinematografelor, a sălilor de forţă şi a teatrelor.

i2foto-secundara1-casa-barb.jpg

Dormitorul fetelor, o bijuterie

Autoizolată peste noapte cu cele două fetiţe ale ei Gabriella (8 ani) şi Florence (5 ani), Rachael a pus mâna pe telefonul mobil şi a cumpărat o sumedenie de ”prostioare decorative” de pe eBay. Nu a cheltuit mai mult de 300 de lire sterline şi s-a trezit la uşă cu peste 200 kg de obiecte viu colorate. 
Ajutată de cele două fetiţe, mama s-a pus pe treabă şi a transformat locuinţa apăsătoare şi colorată anost în nuanţe de bej şi crem într-o veritabilă casă pentru păpuşile Barbie.

i3foto-secundarence-i-ga.jpg

Florence (5 ani) şi Gabrielle (8 ani) au ajutat-o pe mama lor la transformare

”Petrecem mult timp în bucătărie pentru că aici îşi fac temele fetele şi aici stau 4-5 ore pe zi preparând gustări sau mâncare. Aşa că am început decoraţiunile cu bucătăria, apoi au urmat holul, sufrageria, scările şi dormitorul”, a explicat Havenhand pentru Daily Mail.

După ce locuinţa s-a umplut de culori, starea de spirit din casă s-a schimbat radical. Culorile pe care le-a folosit au fost roz, mov, verde de mai multe nuanţe, albastru, vişiniu şi galben.

i4foto-secunda.jpg

Fiecare cameră s-a umplut cu tablouri şi obiecte viu colorate

Şi pentru că întreaga locuinţă a devenit o jucărie pentru cele trei fete gospodine, ele continuă să îşi folosească din plin creativitatea şi încă mai măzgălesc pereţii cu forme abstracte şi desene infantile, pe care, apoi, mama Rachael le transformă în opere de artă murale. Evident, după ce fetele adorm.

Loading...