Şi-au schimbat sexul să fie împreună

Ultima actualizare:

    Arin şi Katie
Arin şi Katie

La prima vedere, par un cuplu de adolescenţi perfect normali. Doar părinţii lor ştiu că de fapt... băiatul a fost fată înainte şi fata a fost... băiat. Însă, cum dragostea e oarbă, iată că destinul i-a legat pe viaţă.

Katie Hill, de 18 ani, a fost timp de 15 ani Luke, fiul unui colonel din Marina americană. A visat dintotdeauna să se joace cu păpuşile, să aibă sâni şi să alăpteze. Cu greu părinţii lui au acceptat ca adolescentul să înceapă tratamentul hormonal la 15 ani. I-au promis că la 18 ani, chiar de ziua lui de naştere, îi vor „monta" şi sexul feminin. Ceea ce au şi făcut.

2000Emerald Andrews, la patru ani, o fetiţă care se visa zână

Arin şi Katie
Arin şi Katie

Însă Katie se integra greu de tot în societatea care o voia... Luke. Aşa se face că a ajuns la un psihiatru din Tulsa, Oklahoma, pentru consiliere. Tot aici ajunsese şi Arin Andrews, un puşti de 16 ani, care avea crize de nervi pentru că lumea îl striga... Emerald, pe numele de fată. Arin încă nu ajunsese să îşi pună organe sexuale masculine, însă ştia că într-o bună zi va fi băiat. „A fost dragoste la prima vedere. Am văzut un tânăr arătos şi simpatic. M-am îndrăgostit imediat. Ne înţelegem perfect pentru că amândoi ştim prin ce am trecut în copilărie", a declarat Katie Hill pentru Daily Mail.

Luke Hill (n.a. devenit Katie) a făcut tratament cu estrogen timp de trei ani pentru ca organismul masculin să se feminizeze. Odată încheiat, şi-a putut extirpa penisul şi crea chirurgical un sex feminin. Emerald Andrews a început tratamentul hormonal cu testosteron la 14 ani şi speră să ajungă „bărbat" tot la 18 ani, când îi va fi montat un alt sex.


    Arin şi Katie
Arin şi Katie
image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net