Şi-au făcut tort de nuntă cu propriile capete taiate

Citeste tot despre: 

Capetele însângerate ale mirilor! Asta au văzut pe masă oaspeţii îngroziţi la o nuntă din Austin, Texas. Atât de bine semănau cu realitatea, încât, dacă nu ar fi avut mirii în faţă, ar fi jurat că au fost decapitaţi!

Idee macabră! Maestru cofetar, Natalie Sideserf, de 28 de ani, a ţinut morţiş să aibă un tort de nuntă cum nu a avut nimeni vreodată. Aşa i-a venit ideea să creeze o prăjitură care să reproducă identic propriul cap şi al mirelui său, David Sideserf, de 30 de ani, ca şi când au fost tăiate.

Femeia a muncit 40 de ore să facă tortul, care, deşi avea cele mai bune ingrediente din lume, ciocolată, marţipan, frişcă, fructe exotice, a arătat înfiorător. Invitaţii veniţi la nunta ei, care a avut loc la Alamo Drafthouse, din Austin, au fost şocaţi când l-au văzut.

Natalie şi David au ţinut morţiş să aibă un tort cu totul neobişnuit

CLIIMA20131106_0163_1.jpg

Capetele tortului arătau ca şi când abia fuseseră retezate

Siropul de culoare roşie dădea impresia că cele două capete ale mirilor abia fuseseră retezate.

Tortul reproducea perfect chipurile lor, ba chiar îi arăta ca şi când aveau feţe tumefiate şi în ochi li s-ar fi citit cumplita durere a decapitării. "Până la urmă toţi au apreciat efortul meu creativ, în afară de bunica mea, care era să leşine", a spus Natalie. Ea nu a uitat să scrie pe tort: "Până ce moartea ne va despărţi". 

CLIIMA20131106_0166_1.jpg

Bucăţile de tort cu marţipan au fost deosebit de gustoase

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1