Şi-au făcut casă în autobuz. Povestea cuplului care călătoreşte tot timpul

a124-foto-2-2-col-profimedia-0481281835.jpg

S-au instalat în locuinţa mobilă împreună cu fiica şi câinele lor
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Le place aventura! Will şi Kristin Watson sunt un cuplu mai puţin obişnuit. Cea mai mare dorinţă a amândurora a fost să călătorească permanent. Aşa că s-au decis să-şi amenajeze o casă pe roţi.

Will Watson, în vârstă de 31 de ani, din Jacksonville, Florida, SUA, este patronul unei companii de creaţie video. Soţia sa, Kristin, de 29 de ani, este directoare de marketing. S-au cunoscut la serviciu în 2013 şi s-au căsătorit cinci ani mai târziu, în 2018. Au călătorit foarte mult datorită funcţiilor pe care le aveau şi au decis să-şi schimbe complet viaţa.

Cea mai mare ambiţie a lor era să călătorească absolut tot timpul. De aceea, s-au decis să-şi facă o casă în autobuz. Iar dorinţa lor a devenit realitate. Au început mai întâi să caute autobuze vechi, pentru a-l alege pe cel mai bun pentru a fi amenajat drept locuinţă.

În cele din urmă au cumpărat un autobuz militar din Layton, Utah, pe care l-au numit Juan. Will şi Kristin au cumpărat vehiculul cu suma de 8.000 de dolari (34.549 de lei). 

a224-foto-1-2-col-profimedia-0481281803.jpg

Interiorul este amenajat cu gust
Foto: Profimedia

Au vândut un camion vechi pentru ca să poată cumpăra autobuzul. De asemenea, au mai plătit 24.000 de dolari (103.647 de lei) pentru amenajarea acestuia sub formă de locuinţă. După aceea, pentru casa pe roţi nu au mai fost niciodată alte cheltuieli. Will şi Kristin Watson şi-au văzut visul cu ochii: călătoresc tot timpul şi fac economii. Kristin a rămas însărcinată tocmai în perioada când făceau amenajările în autobuz, în ianuarie 2018. Părinţii lui Will au intervenit. Ea a stat împreună cu mama soţului, iar tatăl lui Will l-a ajutat pe acesta să termine lucrările la casa pe roţi. Fiica lor s-a născut în octombrie 2018.

Familia Watson s-a mutat în autobuz cu tot cu micuţa, pe atunci în vârstă de numai şase luni, în aprilie 2019. De atunci duc cu toţii o viaţă plină de aventuri, plimbându-se tot timpul cu locuinţa. Şi-au luat şi câine, şi motocicletă, parcată pe casa mobilă!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1